Voor onderdelen bent u bij 2CV PartnerS aan het juiste adres!

Voor het restaureren en onderhouden van de 2CV's gebruikt 2CV PartnerS nieuwe materialen of geselecteerde gebruikte onderdelen. 2CV PartnerS levert deze onderdelen ook los zodat u zelf het sleutelwerk aan uw auto kunt doen.

2CV PartnerS heeft goede contacten met alle belangrijke leveranciers van nieuwe materialen en 2CV PartnerS heeft een groot magazijn met onderdelen om te hergebruiken.

U kunt bij 2CV PartnerS terecht voor alle onderdelen die aan een 2CV zijn gemonteerd: motoren, versnellingsbakken, draagarmen, assen, schokbrekers maar ook nieuw en gebruikt plaatwerk, daken, moertjes en originele stoelbekleding. Het enige dat (nog) niet beschikbaar is, is een nieuwe koets.

Wel is een mogelijk om een compleet gerestaureerde koets bij 2cv PartnerS aan te schaffen. (zie hiervoor ook restauratie gedeelte).

Echt ideaal voor de doe het zelver.

 

Deuren Motoren Deuren Oude koplampen
       
Nieuwe koplampen Dashboard Draagarmen Rubbers en uitlaten
       

 

Restauratie

2CV PartnerS is specialist in het restaureren van 2CV's. Het eindresultaat is een eend in nieuwstaat of nog beter.   lees verder

Onderhoud

Uw eend is bij 2CV PartnerS in goede handen voor regulier onderhoud, reparaties en voorbereiding voor de APK.   lees verder

Auto in- en verkoop

Regelmatig heeft 2CV PartnerS goede eenden te koop. 

Ook koopt 2CV Partners eenden in.  lees verder

Onderdelen

Nieuwe onderdelen van startmotoren tot plaatwerk en goede gebruikte materialen zijn bij 2CV Partners ruim voorhanden.

lees verder

DiscoDuck

DiscoDuck Een heel andere tak van sport: een drive-in disco in 2CV-outfit

ga naar www.discoduck.info

Contact

Contact

Praktische informatie over 2CV PartnerS.

lees verder